• DSCF0490.jpg
  • DSCF0525.jpg
  • DSCF0542.jpg
  • DSCF0578.jpg
   

Célpontban Ön!

A Dél-Zalai Áruház és a hozzáépült Célpont Üzletház, a  belváros bevásárlóközpontjai. A cégcsoport harmadik tagja a Centrum Üzlet udvar.

  • 11 000 m2-en közel 70 üzlet kínálja változatos áruválasztékát.
  • Vásárlóinknak ingyenes parkolási lehetőség.
  • Luxuskivitelű kiadó irodák elérhető áron.
   

Elérhetőségeink  

   

jNews Module  HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi
   

Nagykanizsa történelmi belvárosában, a Zrínyi Miklós és a Király utca ölelésében, a főtér tőszomszédságában található üzletházkomplexumunk, a DÉL-ZALAI ÁRUHÁZ és a CÉLPONT ÜZLETHÁZ. A Dél-Zalai Áruház már tekintélyes múlttal rendelkezik a város kereskedelmi életében (1970-ben hozták létre), a Célpont Üzletház „csak” 1997-ben nyitotta meg kapuit a vásárlók, érdeklődők előtt.
Az impozáns épületsor a multinacionális bevásárlóközpontokat megelőzve  új minőséget hozott Nagykanizsára a vásárlás területén: a hét 6 napján 2 szinten közel 70 üzlet várja gazdag árukészlettel a város és vonzáskörzetének lakóit. A múlt és a jelen szinte észrevétlenül kapcsolódik egybe a 2 ÁRUHÁZ eggyé olvadásával.

A belvároshoz illő kulturált környezetet biztosítottunk vásárlóinknak: az üzletházban mozgólépcső és személyfelvonók üzemelnek, ezzel is eleget téve az akadálymentesített közlekedés kívánalmának. Mindenki által ismert környezetben, könnyen megközelíthető helyen várjuk vásárlóinkat.
Üzleteink minőségi árukkal, kedves kiszolgálással, folyamatos akciókkal várják az érdeklődőket. Vásárlóink számára 2 óra ingyenes parkolást biztosítunk.
A cégcsoport harmadig tagja a Fő utcáról nyíló patkó alakú CENTRUM UDVAR, mely elsősorban szolgáltatások sokszínű kínálatát nyújtja a belváros szívében.
Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek az közel 70 üzlet által biztosított áruk és szolgáltatások sokféleségét – virtuális sétánkon fedezze fel az üzletházak kínálta lehetőségeket.

   

Belépés  

   

JöGo  

   

dm